Célunk


Segítenél?

KUTYAHÁZAK

CÉLUNK, hogy 100 db ÚJ házat összegyűjthessünk rászoruló vidéki menhelyeknek. Segíts nekünk!

Segíts a leginkább kiszolgáltatottaknak, a magukról gondoskodni nem képes állatoknak. A közösen nyújtott segítségünk, társadalmi felelősségvállalásunkat, összetartásunkat, emberségünket jelképezi, így példát mutat a következő generáció számára is.


Adomány faházak
Ára: 50.000 Ft

A hideg közeledtével a kutyaházak beszerzése nagy problémát okoz a kutyaotthonoknak. Állami támogatás nélkül sajnos csak támogatásokból tartják fenn magukat, amit elsősorban állatorvosi költségekre és élelemre költenek. A rezsi, a munkások bére csak másodlagos. A felszerelések, infrastruktúra, gondozási eszközök már nem férnek bele a költségekbe. A hideg beálltával a kutyaházak hiánya is hatalmas problémát jelent.

Vállald be egy teljes ház árát, vagy segíts akár csak egy csoki árával és kevesebb kutya fog a téli éjszakákon fázni. Segíts nekünk.


Örök szendvicspanel házak
Ára: 75.000 Ft

Extra tartós és rágásbiztos, szigetelt kutyaház speciálisan menhelyek számára készítve.
Egy több száz fős túlzsúfolt menhelyen nincs lehetőség a mentett kutyák napi sétáltatására. Az egyetlen szórakozás a kenelben a házak amortizálása, ami gyakori. Ennél a típusnál viszont teljesen lehetetlen, örök darabnak tervezték.

Ezek a házak nyitható tetejűek: a félős vagy mamakutyákhoz fentről is hozzájuk lehet férni. Lapostetősek: ami egy plusz tér a szűkös kennelekben. Szendvicspanelből készülnek, ami fertőtleníthetők, könnyen tisztíthatóak, ami gyakran szükséges a menhelyeken. Rágásbiztosak: az anyaguk mellet pluszban élvédővel is rendelkeznek. Oldalbejáratuk nem középen található: tehát egy nagyobb szél vagy hóvihar esetén be tudnak bújni védett helyre. Hőszigeteltek.

Támogass te is egy menhelyet egy örökéletű kutyaházzal. Segíts nekik, hogy ne kelljen fázniuk.PÉNZADOMÁNY:

Hangya Közösség Alapítvány
MagNet bankszámlaszám: 16200223-10044991-00000000
IBAN: HU06 1620 0223 1004 4991 0000 0000
SWIFT: HBWEHUHB
Paypal: Hangya Közösség PayPal


Sokféleképpen segíthetsz!


KÉSZÍTS ÚJ KUTYAHÁZAT:

Amennyiben budapesti vagy környékbeli vagy és szívesen barkácsolsz és kész kutyaóllal tudnád segíteni karitatív munkánkat, kérjük, vedd fel a kapcsolatot velünk: info@hangyakozosseg.hu

A menhelylakók számára az ideális ház: szigetelt, élvédőzött, lapostetős és lehetőség szerint nyitható tetejű. De természetesen bármilyen megoldásnak örülünk.


FUVAROZÁSI SEGÍTSÉG:

Nagy örömmel fogadjuk minden mély érzésű vállalkozó és magánszemély segítségét, akik szállítással tudják támogatni a munkánkat a cél érdekében. Akár egyetlen egy fuvar is megoldás!

Számunkra ez az egyik legnagyobb segítség, hiszen folyamatosan gyűjtjük Budapest területéről a meleg holmikat, és rendszeresen küldünk vidéki menhelyek számára adományt.

Segítségeddel a kutyáknak nem kell deres bundával ébrednie a hideg napokon.


VÁLLALATOK SZÁMÁRA:

Állj ügyünk mellé és támogasd kezdeményezésünket adománnyal, vagy speciális kutyaházakkal.

A házakra névtábla kerül, mi pedig gondoskodunk róla, hogy minél több ember tudomást szerezzen erről a nemes tettről. Ebben a profitorientált világban a társadalmi problémák mellé álló cégek pozitív megítélést kapnak. A kutyás társadalom pedig igen kiterjedt és értékeli az állatbarát cégeket.


VIDÉKI FELAJÁNLÁSOK

A vidéki felajánlásokkal kapcsolatban a legközelebbi, segítségre szoruló menhelyet keresd. Van ahol meg tudják oldani a környékbeli szállítást, van ahol ebben is segítséget kértek. Egyeztess velünk.


ISMERŐS BOLT?

Van az ismerősi körödben olyan budapesti bolt ahol kihelyezhetnénk adománygyűjtő dobozunkat? Jelezd felénk!


RENDSZERES HAVI TÁMOGATÁS

Ha tetszik a munkánk, támogasd tevékenységünket havonta egy csoki árával!

A rendszeres támogatás az egyik legfontosabb segítség. Biztosítja, hogy folyamatosan tudjunk segíteni, adni és ne kelljen tehetetlenül nézni szenvedő állatokat. Ha éhező állatokat látunk, azonnal tudjunk cselekedni, ha egy vidéki menhely szorul sürgős segítségre, rögtön cselekedhessünk.