Fogjunk össze karácsonyra a gazdátlanokért

Mi minden nap megtapasztaljuk az alulról jövő kezdeményezések erejét, a közösséggé kovácsolódás élményét. Idén olyan problémát karoltunk fel, ami életeket menthet.

A Hangya Közösség vidéki menhelyeknek segít. Jelenleg kb. 25.000 kutya él állatvédők gondozásában. Sokszor kétszer, háromszoros teltházzal. Az utcákon kb. 300.000 kutya kóborol, van honnan feltölteni. Sokszor nem bírják a megnövekedett mennyiséget élelemmel, orvosi költségekkel. Az egyik legnagyobb probléma télen a kutyaház: sok kutya csak kuporog a hidegben, minden védelem nélkül: megfázik, felfázik, odafagy.

Nagy álmunk, hogy olyan tartós, időtálló kutyaházakat juttathassunk le a vidéki menhelyekre, amiket sok-sok évre terveztek, kimondottan menhelyi körülményekre. Olyan házat, ami sok-sok év alatt akár több száz kutyának is segítséget jelenthet.

Már csak segítőkre van szükségünk. Rátok.

  1. CSAPATMUNKA: Szervezz egy kis segítő csapatot magad körül. Lehet baráti társaság, munkahelyi csapat, vagy kedvenc hobbid, kutyasétáltatói köröd vagy csak facebook-os ismerőseid. Fogj egy befőttes üveget, írd rá a nevünk, elérhetőségünk és az adószámunk. Jelezd nekünk itt!
  2. Utald be bankszámlánkra az összegyűlt összeget. Adományigazolást természetesen adunk.
  3. KUTYAHÁZ: Az összegyűlt támogatásból megrendeljük a kutyaházat.
  4. A kutyaház szállítását a gyártóval szervezzünk.
  5. Platformjainkon hivatalosan is megköszönjük.

Köszönjük szépen, hogy energiát, időt és szeretetet fordítasz a mentett állatok megsegítésébe.